Startsiden

Tips:

alt text

Dersom man er usikker på om man ønsker et leketøy som er helt hardt, begynn med glass og gå så over til stål om det faller i smak.

 
   

Stål

 
 
silikon doldo

Man kan få kjøpt buttplugger, penisringer, klyper og dildoer i stål.
Det finnes også en del sexleketøy som er beregnet på å gi svakere (eller sterkere) støt som er laget av metall.
Stål er lekkert å se på, det er svært hardt, det er velegnet til å holde på både kulde og varme, det holder lenge (om det blir tatt vare på) og det er tungt.
Den glatte overflaten på stål gjør at sammen med ett godt glidemiddel får man ett leketøy som bare glir og glir.
Stål er svært enkelt å holde rent, det har en ikke porøs overflate og kan vaskes med alkohol eller ett hvilket som helst annet rensemiddel, vi anbefaler Invit hygiene som er ett rensemiddel laget spesielt med tanke på forskjellige typer sexleketøy.
Du bør ikke bruke vaskemidler som inneholder sterkt blekemiddel.
Du kan trygt legge ett leketøy av stål i oppvask maskinen også (bare husk at om dildoen står sammen med glass og noe beveger seg, så er det ingen tvil om hva som kommer ut igjen i tusen biter), for normalt renhold etter bruk holder det lenge med mild såpe og varmt vann.
Når det gjelder leketøy av metall som bruker batterier gjelder de samme reglene som gjelder alle batteriprodukter, pass på at det ikke kommer vann inn i batterikassen, det kan forårsake rust & irring, noe som igjen gjør at produktet ikke lenger vil fungere slik det er ment å fungere.

Bakdelen med sexleketøy av stål er at de kan ruste dersom de ikke blir tørket skikkelig etter at de er vasket. Derfor er det ekstra viktig, spesielt om det er ett sexleketøy hvor vann kan legge seg inne i, at det får stå og bli helt tørt før det legges vekk.

Dvs. Stål ruster ikke. men store deler av det som selges av sexleketøy av stål, er i virkeligheten jern.
Det finnes anerkjente merker som lager plugger, dildoer og vibratorer i kvalitets stål, som fks. nJoy.
Her som overalt ellers, kvalitet koster litt ekstra.

Når det gjelder lagring, husk at stål er ekstremt hardt og tungt og om det fks. blir lagret løst i en skuff sammen med en glass dildo er det ingen tvil om hvilket leketøy som vil ha lengst levetid.
Som med glass lønner det seg å lagre sexleketøy av metall pakket inn i en myk klut eller et håndkle.
Ett par advarsler helt til slutt:
Sexleketøy av metall egner seg ikke for alle.
Det er såpass tungt at noen vil syntes det er upraktisk å bruke (en buttplugg i stål vanligvis massiv så det er snakk om ganske tunge saker, opp til 400 gram)
Stål er også svært hardt, her er det ingenting som bøyer seg eller gir etter.
Metall kan kjøles ned slik at det blir kaldt, men før bruk, sjekk at det ikke er FOR kaldt. Alle har hørt om en som satte fast tunga på ett dørhåndtak, du ønsker ikke at egne eller partnerens kjønnsorganer skal utsettes for en lignende opplevelse.
Det samme gjelder om du varmer det opp, en metall dildo kan bli utrolig varm og gi stygge brannsår.

Dersom du er nysgjerrig på hva som finnes av sexleketøy i stål, kan du se her...

 

 

 

Kontakt oss på post@dildoguiden.no dersom du skulle ha spørsmål eller annet.

All tekst og alle bilder på disse sidene er beskyttet av loven om opphavrett og det er ikke tillatt uten etter skriftelig tillatelse å benytte tekster herifra på andre nettsider.