Startsiden

Tips:

alt text

Husk å sjekke alle sexleketøy i hardplast for skarpe kanter i skjøter.

Finner du en skarp kant, er en neglfil ypperlig for å fikse problemet.

 
   
do

Hard plast

 
 
silikon doldo

Hardplast er et sikkert og rimelig alternativ, Det er hardt, vibrasjoner forplanter seg godt, men mangler den tyngden vi finner i blant annet glass og stål. Det har heller ikke spesielt gode egenskaper når det gjelder å holde på varme og/eller kulde.

Vibratorer i hardplast er enkle å kjenne igjen.
For noen år siden var det slik at 75% av hardplast vibratorene som selges her i landet er gull eller sølvfarget, dette har endret seg ganske betydelig, men gull og sølv vibratoren fortjener fortsatt betegnelsen klassiker.
Disse vibratorene egner seg godt til utvortes bruk, for å stimulere klitoris, men på tross av at de kan benyttes også inne i skjeden, egner de seg ikke spesielt godt.
De er rette og uten noen form som på noen måte er ment å treffe G-punktet eller fylle opp.
Med sin klassiske design og lave pris er den ett godt valg for de som er nybegynnere med vibratorer.
Det er også kommet ett par hardplast vibratorer på markedet nå som skiller seg fra andre vibratorer ved at de har ett svært lavt lydnivå, samtidig som de har svært kraftig vibrasjon.
Dette gjelder vibratoren Whisper og "¯broren"¯, Gyro g-spot.
Disse er betydelig bedre, men det er spesielt Natural Contours som skal ha æren for at hardplast vibratorene ikke har gått i glemmeboken.
Natural Contours leverer anatomisk designede hardplast vibratorer, til en overkommelig pris.
Det er svært får problemer forbundet med hardplast vibratorer, for en del år siden gikk det historier om vibratorer som begynte å flasse av farge.
Dette problemet har vi aldri verken opplevd eller hørt om de siste årene, men dersom det skulle skje at vibratoren din begynner å flasse maling må du IKKE bruke den.
Da er den oppbrukt og det er på tide å gå til anskaffelse av en ny.

Hardplast er ellers et trygt og godt materiale som ikke skal kunne forårsake noen skader.
Nylig har også Durex valgt å benytte seg primært av hardplast, så kanskje dette materialet er i ferd med å få en renessanse?

Uansett så har sexleketøy i hardplast endel tillhegnere.

 

 

Kontakt oss på post@dildoguiden.no dersom du skulle ha spørsmål eller annet.

All tekst og alle bilder på disse sidene er beskyttet av loven om opphavrett og det er ikke tillatt uten etter skriftelig tillatelse å benytte tekster herifra på andre nettsider.