Startsiden

Tips:

alt text

Glidemiddel er, om ikke ett must, ett produkt som kan gjøre en deilig opplevelse enda deiligere.
Du mener kanskje at du ikke trenger det, men en flaske med glid koster ikke stort, så vi anbefaler å prøve det.

 
   

Latex

 
 
silikon doldo

Latex er kanskje det materialet de fleste forbinder med sexleketøy.
Tidligere var det slik at man enten hadde en hard gull (eller sølv)farget vibrator, eller så hadde man en latex vibrator.
Latex vibratorer har fra tidenes morgen primært blitt laget i hudfarge eller sort og nesten uten unntak, har de vært kopier av mannens penis.
Latex er lett å jobbe med, det koster lite og man trodde tidligere at det var ett stoff kroppen ikke reagerte negativt på.
De fleste har ingen problemer med latex, men forskning har vist att overdreven kroppskontakt med latex kan frembringe latex allergi eller latex intoleranse.
Når det er sagt skal det også sies at dersom man skal få det pga. vibrator bruk, må man bruke den stort sett døgnet rundt i lange tider, så for den jevne vibrator bruker er faren ikke veldig overhengende.
På tross av dette, er det mange som fraråder bruk av latex som sexleketøy, hvorfor ta noen sjanser, er hovedargumentet.
.
Det finnes dog en del mennesker som allerede lider av latex allergi (eller intoleranse) disse må IKKE bruke latex vibratorer/dildoer/kondomer da dette kan gi allergiske reaksjoner som kløe eller svie. I verste fall kan også allergien bli verre.
De rene latex vibratorene er ikke lenger så vanlige, fordi disse oppleves som for harde og de føles rett og slett for plastikkaktige ut.

Latex er ikke lenger veldig vanlig, latex har for mange bakdeler, og det er også et relativt sett, sammenlignet med Jelly, et dyrt materiale.
Ingen kombinasjon som skaper vinnere…
På tross av dette, fører de fleste velassorterte noen få dildoer eller vibratorer i latex.

Det er til gjengjeld kommet en mengde sexleketøy som er laget i latex baserte materialer, ofte blandet med et PVC materiale, slik at de faller inn under jelly kategorien.
Der er problem to med Jelly, det bør heller ikke benyttes av mennesker som har, eller er disponible for latex allergi.

 

 

sexfantasier.no - swingersguiden.no - bdsmguiden.no - sex-stillinger.no

 

Kontakt oss på post@dildoguiden.no dersom du skulle ha spørsmål eller annet.

All tekst og alle bilder på disse sidene er beskyttet av loven om opphavrett og det er ikke tillatt uten etter skriftelig tillatelse å benytte tekster herifra på andre nettsider.